Het is ook mogelijk om het formulier te downloaden, digitaal of handmatig in te vullen en aan de juiste contactpersoon te retourneren.

Velden voorzien van een * zijn verplichte velden

UW GEGEVENS

Geslacht* manvrouw

Achternaam*

Voorletter(s)*

Adres*

Postcode en Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mail adres*

VOORWAARDEN

Door op de button "Verstuur" te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Muziekvereniging DES Linde.

Velden voorzien van een * zijn verplichte velden.

Voor het wijzigen van een rekeningnummer dient u het donateursformulier opnieuw in te vullen en ondertekend te retourneren.

Uw relatie met Muziekvereniging DES Linde* LidDonateur

wijzigingen doorvoeren per:*

NIEUWE GEGEVENS

Achternaam

Voorletter(s)

Geboortedatum

Postcode en Woonplaats

Mobiel nummer

E-mail adres

Opmerking

Door op de button "Wijzigingen doorgeven" te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Muziekvereniging DES Linde.

Velden voorzien van een * zijn verplichte velden

BRUIKLEEN MATERIAAL

Instrument* janee

Muziekmap* janee

Lessenaar* janee

Indien je eigen lessenaar anders dan zwart is, gelieve een lessenaar in bruikleen te nemen.

Drumstokken/Xylofoonstokjes* janee

BETALING

Betaling 1e contributiejaar* Kwartaal

Je betaald contributie vanaf de eerstvolgende kwartaaldatum (zie voorwaarden). Betalingsmogelijkheid het eerste jaar t/m december enkel per kwartaal.

Betaling contributie vanaf december* KwartaalHalf jaarJaar

Zie voorwaarden voor contributiebedragen, betalingstermijnen en overige voorwaarden.

VOORWAARDEN

Door op de button "Lid worden" te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Muziekvereniging DES Linde.

Opmerking

Helaas is het nog niet mogelijk middels een online formulier donateur te worden. Wilt u onze vereniging steunen? U kunt hieronder het formulier downloaden.

Download formulier