Als bestuur van Muziekvereniging DES Linde zorgen wij ervoor dat alles geregeld en georganiseerd wordt. Ook beheren we de vereniging en proberen we samen met onze leden een aangename muzikale omgeving te creëren. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Gebruik maken van het contactformulier mag natuurlijk ook. Wil je lid worden of wil je een machtiging aan ons geven? Kijk dan op deze pagina. Heb je foto's tot je beschikking en wil je deze met ons delen? Ook voor technische vragen over de website kun je contact opnemen met onze webmaster op webmaster@muziekverenigingdes.nl.