Op 12 november 2017 geeft Tirolerkapel “De Lindelanders” weer een koffieconcert.

De morgen zal in het teken staan van Egelander, Duitse en Tsjechische volksmuziek.
Ze hebben weer een leuk programma in elkaar gezet voor u.

Dit koffieconcert is wel speciaal. De Tirolerkapel staat sinds september j.l. onder leiding
van onze nieuwe dirigent Johan Gerkes uit Hijken. Hij dirigeert ook de fanfare van onze vereniging.
Johan is een gedreven man die onze vereniging goed aanvoelt.

De entree is € 7,50 incl. 1 kop koffie en een stukje Duitse boterkoek. Kinderen t/m 12 jaar
hebben gratis toegang. Donateurs krijgen korting ze hebben hierover een brief ontvangen.
Maximaal 2 personen per donateur.

Het koffieconcert is van 11.00 tot 13.00 uur in het Dorpshuis te Linde (Dr.).

De presentatie wordt verzorgt door onze spreekstalmeester en drummer Roy Wemmenhove.

De Lindelanders zijn bekend in de wijde omgeving en zorgen altijd voor gezelligheid.

De kapel treedt vaak op met de Drentsevereniging ‘t Aol Volk uit Emmen. Dit jaar voor het
eerst alleen, helaas is De Sterrenbergkapel gestopt. Wij verzorgen ook optredens in verzorgingshuizen
en op allerlei evenementen in de wijde omgeving.

Dus wilt u eens van onze repertoire genieten kom dan op zondagmorgen 12 november naar
het Dorpshuis van Linde.